Elev înarmat cu un cuţit la poarta Liceului “Ştefan Odobleja”

Elev înarmat cu un cuţit la poarta Liceului “Ştefan Odobleja”

357
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova s-a sesizat din oficiu, aseară, că, în zona porţii de acces a Liceului „Ştefan Odobleja”, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, se află un tânăr care are asupra sa un cuţit.

“Jandarmii au intervenit şi au identificat persoana în cauză, un elev, în vârstă de 16 de ani, domiciliat în localitatea Craiova. Asupra acestuia s-a găsit, în buzunarul pantalonilor, un cuţit tip fluture, cu lungimea totală de 22 cm, iar lungimea lamei de 10 cm, tânărul urmând să acceadă în liceu pentru a participa la orele de curs”, se precizează într-un comunicat de presă al GMJ Craiova.
Elevul se face vinovat de comiterea infracţiunii de port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.