Sport / Exclusiv / AJF Dolj, între dezafiliere şi noi alegeri

Sport / Exclusiv / AJF Dolj, între dezafiliere şi noi alegeri

484
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deşi meciurile din campionatul judeţean s-au reluat, situaţia de la AJF Dolj este în continuare incendiară. Surse din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj susţin că în vară se va organiza Adunarea Generală şi vor fi din nou alegeri. Până atunci însă, există riscul ca forul doljean să nu mai existe.

Preşedintele suspendat al AJF Dolj, Nicu Neagoe, va lua în calcul decizia Judecătoriei la finalul sezonului când va organiza alegeri. Acest lucru s-ar putea să nu se mai întâmple dacă AJF Dolj va fi dezafiliată. „În viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv al FRF s-ar putea lua în calcul dezafilierea AJF Dolj întrucât forul condus de Nicu Neagoe nu a intrat în legalitate“, susţin surse din federaţie.

Pe de altă parte, se pare că până în acest moment preşedintele ales al AJF Dolj la ultima şedinţă a Adunării Generale Extraordinare, Silviu Bogdan nu a depus actele la Judecătorie pentru ca alegerile să fie validate. Astfel, situaţia rămâne delicată pentru echipele din judeţ.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.