Proxeneţi din Mehedinţi audiaţi de procurorii DIICOT

Proxeneţi din Mehedinţi audiaţi de procurorii DIICOT

296
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din Mehedinţi au efectuat în această dimineaţă o serie de perecheziţii la domiciliu în urma cărora unsprezece persoane au fost reţinute.

Acţiunea a vizat o reţea de proxeneţi ai cărei lideri sunt doi fraţi suspectaţi că au racolat zeci de femei pe care le-au trimis în Franţa, obligându-le să se prostitueze. În urma acestei acţiuni au fost reţinute unsprezece persoane care, în prezent, sunt audiate de procurorii DIICOT. Poliţiştii din Mehedinţi au colaborat cu cei din Franţa, aceştia monitorizând activitatea reţelei de proxeneţi din Paris. După audieri, persoanele reţinute urmează să fie arestate preventiv.

 

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    4

    NU VA LASATI PACALITI!!! Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata.Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie.Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete (SRI, SIE), magistratura, Garda Financiara, clasa politica, politie si de diferiti functionari publici.Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota conduse de curve si borfasi (Adreea Marta nu e un caz singular, proxenetismul e fenomen de masa), cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.
    jurnalul.ro/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.htm
    infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/

    Germania:“Coruptia in Romania este o problema ingrijoratoare.Nu este o aparitie sporadica ci mai degraba un fenomen sistematic”.
    Israel: „Coruptia din România este o boala nationala”.
    Olanda: “România ar trebui sa fie exclusa din UE din cauza nivelului inalt de coruptie si nereguli care o fac nepotrivita cu calitatea de membru UE”
    Transparency International: “In Romania, atmosfera este incarcata de coruptie”.
    „Crima si cultura – relevanta perceptiilor coruptiei pentru prevenirea criminalitatii” (studiu al CE):”Romanii considera coruptia un mod normal de a rezolva lucrurile. Acest mod de a gandi si de a actiona este adanc inradacinat in atitudinile morale, conceptuale si practice ale vietii de zi cu zi.
    Romanii au perceptia unui fel de „ansamblu mafiot” deasupra legii, in care sunt agregate interese multiple din toate palierele societatii: politica, politie, magistratura, …”

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.