Posesori de mandate în arestul inspectoratului

Posesori de mandate în arestul inspectoratului

494
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


În urmă cu puţin timp poliţiştii au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă un bărbat urmărit la nivel internaţional de către autorităţile suedeze

Astăzi, poliţiştii au continuat activităţile de depistare şi prindere a persoanelor urmărite în temeiul legii, în cadrul activităţilor desfăşurate de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiei  de Poliţie Rurală nr.15 Filiaşi l-au  depistat în comuna Greceşti pe C.MARCEL, 28 de ani,  din localitate.

Acesta era pus în urmărire la nivel internaţional de către autorităţile judiciare suedeze,  având  mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă în anul 2010,  pe teritoriul acestui stat.

C.MARCEL a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis împotriva lui ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanţei competente.

De asemenea, în cursul zilei de ieri poliţiştii au depistat şi prins alte trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, lucrători din cadrul Poliţiei oraş Bechet – Formaţiunea Investigaţii Criminale şi ai Secţiei de Poliţie Rurală 12 Daneţi i-au prins şi încarcerat pe G.AUREL, 35 de ani  şi I.ION, 42 de ani, ambii din comuna Daneţi, care aveau de executat un an închisoare pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere, conform mandatelor emise de Judecătoria Craiova.

În aceeaşi  zi, poliţişti ai Secţiei 1 Craiova l-au încarcerat în arestul inspectoratului pe B.CLAUDIU, 31 de ani, din comuna Orodel, în baza mandatului emis de către Tribunalul Dolj. Acesta având de executat o pedeapsă de 3 ani şi două luni pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.