Craiova găzduieşte de mâine Campionatul Naţional de scrimă

Craiova găzduieşte de mâine Campionatul Naţional de scrimă

413
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evenimentul a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă susţinută la „Electroputere Parc”, acolo unde se vor disputa şi finalele întrecerii.

Timp de patru zile, de joi până duminică, în Bănie se vor desfăşura Naţionalele de speranţă spadă masculin şi feminin. Competiţia a fost prefaţată astăzi într-o conferinţă de presă, la care au luat parte directorul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”, Dănuţ Anghel, spadasinii Lucian Ciovică şi Ionuţ Trandafirescu, antrenorii Dan Podeanu şi Radu Podeanu şi reprezentanta shopping center-ului „Electroputere Parc”, Daniela Păun. Discursul introductiv i-a aparţinut lui Dănuţ Anghel, care a vorbit despre desfăşurarea întrecerii. „Am decis să mutăm strict finalele în această locaţie, fazele premergătoare urmând să aibă loc în sala liceului „Trişcu”. Este vorba despre o competiţie importantă, la finalul căreia se vor decerna titlurile de campioni naţionali şi de medaliaţi. Totodată, se stabilesc loturile pentru viitoarele confruntări ale României pe plan internaţional: campionate balcanice, europene. Este prima dată în istoria Craiovei când o finală, fie ea şi de juniori, are loc în altă parte decât în standarde obişnuite, săli şi stadioane”, a declarat directorul LPS „Petrache Trişcu”.

Lucian Ciovică şi Ionuţ Trandafirescu speră într-o evoluţie reuşită

Tehnicianul Radu Podeanu vrea o prestaţie cât mai reuşită a elevilor săi, care să culmineze cu obţinerea unei medali: „Sperăm să cucerim o medalie la Campionatele Naţionale de tineret, tradiţia ne obligă. Craiova s-a clasat anul trecut pe primele trei locuri în întrecerea pe echipe. Ne dorim ca şi acum să atingem aceleaşi performanţe, avem valoare pentru a ne impune.” Competiţia se va desfăşura după următorul program: joi şi vineri – probele individuale şi pe echipe masculin, sâmbătă şi duminică – probele individuale şi pe echipe feminin.

Radu Ştefan



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-03-2012
    Mesaje
    7

    Succes participanţilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.