Actualitate / Cinci noi contracte pentru mediul de afaceri din Oltenia prin...

Actualitate / Cinci noi contracte pentru mediul de afaceri din Oltenia prin Programul Operațional Regional

336
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest (ADR SV) a încheiat astăzi cinci  noi contracte care vor beneficia de finanțare nerambursabilă, în valoare de 604.824 euro, în calitate de Organism Intermediar pentru  Programul Operațional Regional 2007 – 2013.

Patru dintre aceste contracte vor fi implementate în Craiova, iar celălalt în Drobeta Turnu Severin. Ele vin în sprijinul microîntreprinderilor, pentru cumpărarea de echipamente și tehnologii noi.

„Aceasta schemă de finanțare adresată microîntreprinderilor contribuie activ la dezvoltarea sectorului privat prin crearea de noi locuri de muncă, diversificarea activităților economice,  atenuarea efectelor  crizei și încurajarea exporturilor, având în vedere că se achiziționează echipamente noi și performante”, a precizat Marilena Bogheanu, director ADR SV Oltenia.

La nivelul regiunii Sud Vest Oltenia, au fost semnate 328 de contracte finanțate prin Programul Operațional Regional, în domenii precum: dezvoltare urbană, infrastructura de sănătate și  servicii sociale, investiții pentru situații de urgență, sprijinirea mediului de afaceri local și regional, infrastructura de turism și patrimoniu național. Valoarea finanțării nerambursabile a acestora este de peste 500 milioane euro.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.