Pe 7 aprilie va fi oficializat candidatul USL la Preşedinţie şi candidatul...

Pe 7 aprilie va fi oficializat candidatul USL la Preşedinţie şi candidatul la funcţia de premier

664
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri seara, că pe 7 aprilie va fi oficializat candidatul comun al USL la alegerile prezidenţiale, cât şi la funcţia de prim-ministru.
“Avem pe 7 aprilie convocate trei congrese în care vom oficializa candidatul la Preşedinţie al acestei Uniuni – comun, candidatul pentru prim-ministru al acestei Uniuni – comun. Un angajament politic şi documente politice foarte clare şi lumea ştie limpede că dacă noi câştigăm alegerile nu mai are importanţă ce spune acum Traian Băsescu că va face sau ce va face atunci Traian Băsescu”, a spus Crin Antonescu, la Antena 3.
El a reiterat că în USL există tensiuni cu privire la desemnarea candidaţilor la alegerile locale, însă a precizat că negocierile pe subiectele mari sunt închise.
“Da, sunt tensiuni mai peste tot, atenţie însă nu scoateţi din context şi nu înţelegeţi greşit sunt tensiuni cum este tensiunea într-un organism viu, corp viu. Marile subiecte de negociere ale acestei alianţe sunt închise. Luni vom nominaliza candidaţii (…) la preşedinţia consiliilor judeţene şi la municipiile reşedinţe de judeţ. Sunt stabiliţi, sunt conveniţi, sunt acceptaţi de toate cele trei formaţiuni, după discuţii, după competiţie, după gândit şi răzgândit”, a precizat liderul liberalilor.
El a adăugat că după Paşte vor fi convenite candidaturile în cazul localităţilor.
“Pe 7 aprilie vom avea trei congrese care simultan vor vota trei rezoluţii din care va rezulta clar candidatul unic la Preşedinţie al Uniunii, candidat de prim-ministru şi angajamente politice foarte ferme, după care avem foarte repede, până în Paşte de finisat, probabil chiar mai devreme, până la ultima localitate”, a spus el.
Antonescu a arătat că partidele din USL vor candida împreună în tot ciclul de alegeri – locale, parlamentare şi prezidenţiale. AGERPRES

 

 
Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.