Marcel Iancu a devenit sluga lui Mititelu

Marcel Iancu a devenit sluga lui Mititelu

2.729
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

TREI ANI S-A RUGAT MARCEL IANCU SĂ RETROGRADEZE CRAIOVA! CÂND ACEST LUCRU S-A ÎNTÂMPLAT S-A FĂCUT FRATE CU DUŞMANUL. Pe 25 februarie 2008, Marcel Iancu declara într-un interviu acordat Expresului de Sud  că îl blestemă pe Mititelu să retrogradeze. În plus, Iancu susţinea că nu va ajunge niciodată sluga lui Mititelu.

 

REDĂM MAI JOS AFIRMAŢIILE LUI MARCEL IANCU DIN 25 FEBRUARIE 2008: „Pot să vă spun că a fi angajatul lui Dinamo este o adevărată onoare. Poate slugi are Mititelu! Probabil este deranjat că nu pot să devin şi eu o slugă de-a lui. Ce rău am făcut eu Craiovei? Am ajuns la Dinamo în anul 1994 când Mititelu şi ţiganii din Luncă mi-au luat magazinele pe care le aveam. Dacă Mititelu spune că Napoli a blestemat Universitatea după mandatul trecut, pot să vă asigur că eu îl blestem pe Mititelu să retrogradeze cu echipa, după tot ceea ce mi-a făcut.  Dacă Solomon va prelua echipa atunci cu siguranţă nu mă voi gândi de două ori. Chiar şi cu altcineva aş accepta să lucrez, dar nu cu un om ca Mititelu.”

 

DUPĂ MAI BINE DE TREI ANI DE LA ACELE DECLARAŢII, IANCU ŞI-A DAT SEAMA CĂ AJICĂ POATE FI UN TEREN PE CARE SE POATE „LANSA”. Odată realizată dorinţa sa, retrogradarea Universităţii, a venit ca un salvator. „Am venit alături de Adrian Mititelu într-un moment greu, pentru o strategie pe termen lung, nu pentru două etape. Vreau să formăm o nouă echipă puternică în Craiova. Dacă până acum s-au făcut şi greşeli, sper să direcţionăm mai bine lucrurile şi să readucem publicul alături de echipă. Pentru că Universitatea doar alături de suporterii ei reprezintă o forţă. Matematic mai avem şanse de salvare. Rămân optimist, trebuie să ne agăţăm de orice speranţă“, spunea Marcel Iancu pe 11 mai 2011. Nu doar că nu s-a reuşit salvarea de la retrogradare, dar echipa de conducere a „realizat” dezafilierea Universităţii Craiova. Jucătorii au devenit liberi de contract şi, astfel, în club au rămas doar Ajică, Marcel Iancu şi Vlad Roşca. Cei trei ţintesc acum dezafilierea Federaţiei Române de Fotbal.

 

REVENIND LA MARCEL IANCU, AR TREBUI SĂ PREZENTĂM ACTIVITATEA SA ÎN FOTBAL. Iancu a fost preşedinte sau vicepreşedinte, la Electroputere, Universitatea, Dinamo, Timişoara şi Oradea. Apropiat al câinilor din Ştefan cel Mare, celor care atunci când soseau în Bănie le ţinea calea la hotel şi nu ştia cum să se mai ploconească în faţa lor. În palmares nu are numai echipe de top precum cele amintite, ci şi formaţii mai micuţe. Una dintre ele Progresul Corabia, în Olt. Şi de acolo a plecat cu coada între picioare, dar şutul în fund a însemnat un mare pas înainte. A plecat la Astra în Liga I. Ploieştenii au şi acum de suferit după acel „mariaj”, Marcel Iancu purtându-i încă prin tribunale pentru a-şi cere drepturile.

 

IANCU A DEMARAT PROCESUL PRIN CARE CONTESTĂ DECIZIA CELEI DE A DOUA CONCEDIERI, primul termen, de la Tribunalul Craiova aducând o amânare, până pe 30 martie, la cererea clubului reclamat, Astra Giurgiu. Până atunci, dosarul 4422/63/2010, primul dintre cele două părţi, dă “frisoane” clubului de prim eşalon, care se vede în situaţia de a risca blocarea efectivă a operaţiunilor financiare, exact la startul oficial din 2012.

 

DEMERSURILE LUI IANCU, DE RECUPERARE A SUMEI DE “469.319 lei, reprezentând drepturi salariale de la data concedierii, 22.02.2010 şi până la 1.06.2011, precum şi la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate, reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul de la 1.06.2011 şi până la data reintegrării efective” – aşa cum se specifică în sentinţa Tribunalului Dolj, se apropie de final. Acesta a iniţiat blocarea conturilor clubului, până la recuperarea banilor, acţiunile fostului oficial al clubului fiind “făcute publice”: Un memoriu adresat Comisiei de Licenţiere a FRF, în care să se atragă atenţia asupra acestui litigiu.

 

AŞADAR, CLUBURILE TREBUIE SĂ FIE ATENTE CÂND SEMNEAZĂ UN CONTRACT CU MARCEL IANCU, inclusiv Adrian Mititelu. Chiar dacă nu mai are echipă, se poate trezi prin tribunale că nu i-a plătit salariul din luna mai 2011, până în prezent.

 

Sursa: expresul.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-08-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    17

    jeguri de oameni

    :
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     01-10-2006
    Mesaje
    89

    Oameni de nimic!

  3. #3
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    975

    jeg tot ca „fratili” lui mititelu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.