Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vîlcea rămâne în arest

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vîlcea rămâne în arest

269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ana Maria Persu, nepoata vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Vîlcea, vrea să fie cercetată în stare de libertate, după ce a fost arestată pentru trafic de droguri.

Tânăra a ajuns în arest  pe data de 18 februarie, iar de atunci le-a cerut magistraţilor să fie eliberată sub control judciar de trei ori. Ultima cererea i-a fost respinsă pe data de 13 martie. Procurorii DIICOT au găsit în locuinţa învinuitei  500 grame de cannabis, drogurile provenind dintr – o cultură ilegală infiinţată in judeţul Vîlcea „ Drogurile aveau o destinaţie precisă trebuiau să ajungă pe raza muncipiului Craiova, unde urmau să fie vândut“,  a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Nepoata vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Vîlcea, şi-a convins şi fratele să o ajute în afacere. Alexandru Persu şi prietenul lui cel mai bun Bogdan Mavrea, erau cei care îi aduceau drogurile de la Vîlcea la Craiova.

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vîlcea, se va prezenta din nou în faţa magistraţilorTribunalului Dolj  pe adta de 11 aprilie, când are un nou termen în proces.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.