Geoană se întoarce în viaţa publică cu o platformă apolitică

Geoană se întoarce în viaţa publică cu o platformă apolitică

510
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, îşi lansează vineri o platformă apolitică prin care doreşte să reunească într-un singur for specialişti care să-şi ofere expertiza în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă societatea românească. Evenimentul va avea loc la Romexpo.

Geoană pare să fi renunţat la crearea unei noi formaţiuni politice, deoarece mişcarea se doreşte a fi una politică, una care să fie doar un rezervor de soluţii.

Pe de altă parte, nu este exclusă a priori o implicare în politică prin susţinerea candidaţilor în alegeri care îşi asumă scopurile mişcării.

La începutul anului, fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, anunţa că noua formaţiune politică pe care a promis-o va fi lansată în câteva săptămâni. El a făcut acest anunţ pe Youtube şi pe blogul personal.

“Pentru cei care doresc să știe mai mult despre proiectul pe care am să-l propun vreau să anunț, acum la început de 2012 că voi lansa o mișcare profesionistă, cu oameni serioși și competenți, cu oameni cu frică de Dumnezeu și cu dorința de a face bine acestei țări, în următoarele săptămâni”, spune Geoană în mesajul său postat pe Youtube.

Fostul candidat la preşedinţie cere din nou voturile cetăţenilor.

“Am să continui să mă bat! Am să continui să lupt pentru ideile, principiile, valorile și pentru oamenii care m-au votat și sper că în continuare au încredere în mine! Pentru o Românie mai demnă, mai dreaptă, mai prosperă, mai respectată și mai influentă în Europa și în lume! Iar pentru asta am nevoie de voi toți, de cei care ați votat și m-ați votat și de cei care nu m-ați votat sau nu ați mai votat de câțiva an de zile!”, promite Geoană.

 

 

 

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.