Craiova: Declaratie Victor Ponta

Craiova: Declaratie Victor Ponta

412
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderul PSD și co-președinte al Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova, în cadrul unei conferințe de presă, că șeful organizației județene a PSD Dolj, Ion Prioteasa, se află între primii trei președinți de consiliu județean din țară, din punct de vedere al intenției de vot, pentru un nou mandat în fruntea CJ.

„Din toate cercetările sociologice pe care le-am făcut, domnul Prioteasa este la intenție de vot între primii trei președinți de consiliu județean din țară, de la oricare dintre partidele politice. Nu vreau să spun exact pe care dintre primele trei locuri se poziționează.

Asta înseamnă că, dincolo de forța pe care PSD a avut-o tot timpul în Dolj și pe care acum a sporit-o prin alianța cu PNL și PC, există și o recunoaștere a activității personale a domnului Prioteasa, dincolo de partidul pe care îl conduce aici, la Dolj, în numele căruia alături de PNL și PC va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dolj.

Așa încât nu există, și nu cred că este vreun motiv de aroganță, vreun candidat care să poată să câștige vreo competiție cu domnul Prioteasa, indiferent de partid sau de numele acestui candidat”, a declarat președintele PSD, Victor Ponta.

Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat, joi, că poziționarea sa între primii trei președinți de consilii județene din țară, ca intenție de vot, confirmă încrederea doljenilor în activitatea pe care a îndeplinit-o în fruntea CJ.

„Sondajele de opinie realizate până acum îmi arată că activitatea pe care am desfășurat-o în calitate de președinte al consiliului județean este apreciată de doljeni. Îmi demonstrează că am făcut lucruri corecte, care au răspuns la nevoile oamenilor.

Intenția de vot de care mă bucur mă obligă însă să continui lucrurile bune pe care le-am început în mandatul pe care îl închei în iunie și să ducem la bun sfârșit altele noi, pe care le vom demara în viitorul mandat.

Oltenia este, poate, cel mai important bazin electoral al PSD și al USL. Aici, în această regiune, există o determinare de a obține cele mai bune rezultate la alegerile locale din iunie, pentru ca la toamnă să putem da un număr consistent de parlamentari. Pe cale de consecință, Victor Ponta, deputat de Gorj și de Oltenia, în calitatea sa de premier va trebui să-și întoarcă fața și spre această regiune”, a declarat vicepreședintele PSD Ion Prioteasa.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.