Solomon s-a făcut cu încă un dosar la DNA: Trei consilieri locali...

Solomon s-a făcut cu încă un dosar la DNA: Trei consilieri locali m-au reclamat!

572
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, aflat azi la prima conferinţă de presă în sediul de campanie al UNPR, a dezvăluit că şi-a îmbogăţit colecţia de plângeri penale cu una proaspătă, la DNA. Potrivit edilului şef, trei consilieri locali l-au reclamat procurorilor în legătură cu campania de deszăpezire.

Solomon, aflat încă în stare de judecată în dosarul de corupţie declanşat de DNA în 2010, a povestit despre noua convocare în faţa propcurorilor încercând să demonstreze că nu-l deranjează “răutăţile şi înjurăturile adversarilor” din viaţa politică.

“Păi s-au mai găsit trei consilieri locali să se ducă să mă reclame la DNA pentru deszăpezire. Vezi Doamne, că de ce plătim noi utilajele de deszăpezire şi când nu ninge. Ei nu ştiu că acel contract e încheiat între Salubritate şi acea firmă. Şi să ştiţi că firma nu câştigă un leu în perioada în care utilajele staţionează. Atunci plătim amortizarea utilajelor şi 75 la sută din salariul şoferilor. Atât”, a spus Solomon.

Primarul a spus că a mai fost reclamat la DNA, în afara deszîpezirii, şi pentru “altă prostie”, pe care n-a dorit însă să o numească. De altfel a păstrat secret şi numele aleşilor locali despre care spune că l-au reclamat la DNA.

“Acum au început să spună pe la televizor că “Solomon n-o fi vinovat în dosarul ăla, dar stai să vezi, că nu ştiu ce-a făcut cu autobuzele de la RAT”. Aceea a fost o licitaţie a RAT-ului prin Bursa Română de Mărfuri, autobuzele merg şi acum, că fără ele RAT-ul era terminat. Nu ştiu ce legătură am eu cu asta. Dar de reclamat, m-au reclamat pentru deszăpezire şi pentru altă prostie. Nu vă spun cine, vedeţi şi voi cine se plimbă pe la DNA”, a mai spus Solomon.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     16-03-2007
    Mesaje
    106

    Cred ca Solomonu’ e cel mai „sapat” primar…

  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Near by
    Mesaje
    3545

    nu știu căt de săpat este, dar e cu siguranță cel mai traseist … a câștigat fotoliul de primar cu psd, a trecut la pdl și acum e la unpr …
    dacă va câștiga dd senzațional alegerile generale , sigur vom avea primarul poporului.
    noapte bună

    CZ by tajka: http://www.craiovaforum.ro/chestiunea-zilei/nRegulament Bazar: http://www.craiovaforum.ro/vanzari/announcements.htmlnCand voi uita de cei 100k de euro din sertar, promit sa va fac o fantana arteziana de ei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.