Noul sediu UNPR a reunit întâlnirea „trădătorilor”. Viceprimarul Sas și patru consilieri...

Noul sediu UNPR a reunit întâlnirea „trădătorilor”. Viceprimarul Sas și patru consilieri excluși din PDL și-au arătat susținerea pentru Solomon

424
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La sediul UNPR s-a organizat astăzi prima conferință de presă, la care au fost prezenți Gheorghe Bică, vicepreședinte UNPR Dolj, Antonie Solomon, vicepreședintele partidului pe țară și cei cinci membri excluși din PDL: Teodor Sas, Radu Marin, Constantin Ursu, Gheorghe Albăstroiu și Dorel Marinescu.

Antonie Solomon mărturisește că are emoții ca în orice competiție și mizează pe ceea ce a făcut până acum, și nu pe vorbe.

„Sunt alături de trădătorii din PDL, de cei cinci consilieri, unul lipsește (n.r. – Iulian Ștefănescu) pentru că este plecat din localitate. Ei au trădat un interes de haită, de grup, dar nu i-au trădat pe craioveni, votând acel buget pentru buzunarele unora. Aceia voiau să ia banii de la salubritate și zone verzi și să dăm la R.A.T.”, a afirmat edilul-șef. Acesta a mai spus că se consideră un regizor al Craiovei și este de părere că până acum a pus în valoare „orice colțișor al acestui municipiu”.

Gheorghe Bică a precizat că pe 31 martie partidul va prezenta candidaturile pentru alegerile locale. „UNPR va candida pe liste proprii, cu candidați atât la consiliile locale, municipale, orășenești, comunale, cât și la Consiliul Județean Dolj. Pentru Primăria Craiova candidat este Antonie Solomon”, a mai adăugat acesta.

„Doamnei Vasilescu îi urez bun venit în Craiova după 11 ani de pribegie!”

Solomon nu a dorit să comenteze afirmațiile contracandidatei sale, Lia Olguța Vasilescu, conform cărora n-ar avea nicio șansă la un nou mandat.

Totuși a ținut să-i facă o urare când a aflat că senatoarea PSD a declarat că el nu ar fi construit nimic în acest oraș, în afară de două fântâni și un parc : „Doamnei Vasilescu îi urez bun venit în Craiova după 11 ani de pribegie! E mare lucru să faci o fântână, să plantezi un pom, sa creezi evenimente, să construiești o infrastructură. O lăsăm pe doamna Olguța cu strategia ei.”

Sediul UNPR, din zona Gării, va fi unul de campanie și conform lui Gheorghe Bică, uneperiștii vor să organizeze o conferință de presă în fiecare joi, pentru o informare mai bună şi pentru o transparență mai mare la populație.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.