Ana Maria Savu l-a părăsit pe Edward Strohlen!

Ana Maria Savu l-a părăsit pe Edward Strohlen!

2.217
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ceea ce parea sa dureze pentru totdeauna s-a spulberat, pentru burlacul Edward, care a fost parasit de iubita lui, Anne. Fiind neglijata de iubitul sau, care a devenit distant, tanara si-a dat seama ca nu mai este barbatul de care s-a indragostit, astfel cei doi s-au despartit.

Anne si burlacul Edward au trait o frumoasa poveste de dragoste care este acum doar o amintire. Ignorata de iubitul sau, care a inceput sa se indeparteze de ea, tanara l-a parasit.

Cei doi s-au mutat impreuna inca din prima zi de relatie, si-au facut planuri de nunta si au fost foarte fericiti unul in compania celuilalt. Nici macar parintilor lui Edward nu le vine sa creada ca povestea de dragoste care parea vesnica s-a spulberat, astfel ca mama lui a sunat-o pe Anne, rugand-o sa se impace cu Edward.

“Eu am luat decizia de a ne separa. El s-a concentrat numai pe munca, de ziua mea nu mi-a facut nici o surpriza, daca eram suparata, imi zicea doar ca totul va fi bine. A devenit mult mai rece, nu mai e barbatul de care eu m-am indragostit. A plans cand ne-am despartit, mi-a spus ca ma va iubi toata viata, m-a sunat si mama lui, ca sa ne impacam. Eu ma inteleg foarte bine cu ea, lui ii urez mult succes in afaceri, dar e mai bine sa fim separati”, a declarat Anne pentru Cancan. Sursa: ADPM.ro

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.