Poliţiştii au introdus în arest şase doljeni, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de...

Poliţiştii au introdus în arest şase doljeni, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de distrugere şi furt

246
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 14.03.2012, în urma activităţilor specifice întreprinse de către lucrătorii Poliţiei Calafat – Biroul Investigaţii Criminale într-o cauză privind furtul unor componente din cupru au fost identificaţi făptuitorii ca fiind S.OPRICA, 32 de ani, S.SORIN, 25 de ani, S.PETRICĂ, 38 de ani, S.I., de 17 ani, C.BOGDAN, 34 de ani, R.DUMITRU, 48 de ani şi D.COSTICĂ, 41 de ani, toţi din municipiul Calafat.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că aceştia, la data de 04.03.2012, au sustras componente de cupru şi aluminiu de la punctul de transformare electric al staţiei de irigat SRP 13+45. Totodată, prin comiterea faptei au fost distruse şi două transformatoare electrice, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de aproximativ 100.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, iar în baza probatoriului administrat primii şase învinuiţi au fost prezentaţi instanţei de judecată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru perioade cuprinse între 20 şi 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii doljeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-03-2012
    Locatie
     www.1stpage.ro
    Mesaje
    4

    Nu vindem nimic, Nu facem reclama la nimic,
    Viziteaza http://www.1stpage.ro si decopera Un Nou Mod De a Explora Internetul.

    Multumim !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.