Doi minori – hoţi de meserie

Doi minori – hoţi de meserie

276
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În noaptea de 14/15.03.2012, în jurul orei 00.30, un echipaj de siguranţă publică cadrul Secţiei 5 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare, în cartierul Craioviţa Nouă, a observat doi tineri care au forţat yala unui autoturism cu intenţia de a sustrage bunuri.
La vederea echipajului, suspecţii au încercat să îşi asigure scăparea prin fugă moment în care poliţiştii i-au prins, imobilizat şi condus la sediul secţiei pentru cercetări.
Astfel, suspecţii au fost identificaţi în persoana lui B.A., de 17 ani şi L.C.,de 16 ani, ambii din comuna Brabova, judeţul Dolj.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că sunt autorii mai multor furturi de radiocasetofoane auto şi alte componente electronice de la autoturisme marca Dacia Logan folosind ca mod de operare forţarea yalei, de regulă la portiera stânga faţă.
Prin extinderea cercetărilor poliţiştii craioveni au stabilit faptul că aceştia, în perioada 16-29.02.2012 au sustras radiocasetofoane auto şi alte componente electronice din cinci autoturisme.
În baza probatoriului s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea a 5 infracţiuni de furt calificat şi s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, ulterior magistraţii Judecătoriei craiova dispunând cercetaarea în stare de libertate sub control judiciar a celor doi tineri.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-03-2012
    Locatie
     www.1stpage.ro
    Mesaje
    2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.