Cetatean turc expulzat din Romania

Cetatean turc expulzat din Romania

308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj, în cooperare cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dolj, au organizat în data de 15 Martie a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
 
Cu această ocazie a fost depistat cetăţeanul turc E.M.E. în vârstă de 57 ani, care nu a respectat decizia de returnare de pe teritoriul României emisă anterior pentru şedere ilegală.  
 
     În urma celor constatate, cetăţeanul străin a fost escortat la Aeroportul Otopeni şi obligat să părăsească ţara. Totodată, pe numele acestuia a fost instituită măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 1 an, în conformitate cu prevederile OUG 194, republicată.
 
​Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea  prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Dolj, din strada Amaradia nr.32-34, la numarul de telefon 0251/407500, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.  
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.