Becali s-a aliat cu Vadim pentru alegeri

Becali s-a aliat cu Vadim pentru alegeri

751
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

George Becali, președintele PNG, a anunțat astăzi, după şedinţa Consiliului Naţional, că partidul său se va alia cu Partidul România Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor, pentru alegerile locale și generale de anul acesta.

Finanțatorul Stelei a precizat că decizia a aparținut reprezentanților PNG din Consiliul Naţional, în proporție de 99%. Alianța PNG-PRM va avea candidaţi comuni în toate localităţile din țară.

Numele candidaților vor fi stabilite „mai mult” de Vadim, după cum afirmă Becali. „Eu o să mă supun hotărârii fratelui mai mare Vadim”, a afirmat acesta. Se pare că președintele PRM s-a arătat încântat de propunere, dar pentru moment nu a făcut declarații.

Uniunea dintre cele două partide îi surprinde pe mulți, mai ales că cei doi politicieni și-au adresat injurii de-a lungul timpului, însă relația lor s-a mai îmbunătățit după ce Becali a fost arestat în 2009.

 Sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.