“Magnetul” PP-DD începe să dea rateuri

“Magnetul” PP-DD începe să dea rateuri

471
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

N-am urmărit campania de recrutări a Partidului Poporului – Dan Diaconescu în Dolj. Îmi amintesc doar de primele declaraţii îndrăzneţe ale preşedintelui Cilibiu, “locotenentul” lui Diaconescu, după cum îl alintau nişte colegi de-ai mei.

Care mai spuneau şi că acest PP-DD, cu acest Cilibiu la butoane, e un fel de magnet, care atrage diverşi politicieni de pe la alte partide. Astăzi, însă, rezonanţa unui nume vehiculat prin presă, ca fiind ultima “captură” a PP-DD la Dolj, mi-a atras atenţia: Ion Dinulescu, fost şef al Complexului Energetic Craiova. Electoral, Dinulescu e un zero, la fel ca mai toţi ceilalţi membri aşa-zis marcanţi ai PP-DD Dolj. Şi, dacă mai şi tăcea, poate că partidul evita să dea naştere primului -1 dintre combatanţii săi în lupta cu “ciocoimea”.

Pentru că, atunci când vii de pe un post din energie, mai bine plătit decât al lui Tăriceanu, de exemplu, să te apuci să “dai din casă”, cum ar veni, în cel mai sensibil domeniu – al băieţilor deştepţi din energie, este echivalent cu a-ţi pune crucea politică. Dar cred că am pus finalul cam sus… Ion Dinulescu a declarat vineri, într-o conferinţă PP-DD, că președintele PNL Dolj, Mihai Voicu, și secretarul general al partidului, Dan Mogoș, i-ar fi cerut să faciliteze câștigarea unei licitații pentru execuția unor lucrări de către o firmă din București. El ar fi refuzat, din această cauză fiind destituit din funcție. Nici Voicu, nici Mogoş nu sunt tocmai preferaţii mei din lumea politică doljeană. Dimpotrivă, aş spune! Însă, în afară de faptul că nu ai nici o dovadă, să câştigi 10.000 de euro pe lună din bani publici – fiindcă resursele complexului sunt bunuri publice – şi să vii apoi, POLITIC, să vinzi dude pe la colţuri mov despre cât de greu ţi-a fost ţie să te-ndopi… Marian Bădîrci

Sursa: olteniapress.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    981

    Si vor mai fi asta nu e partid

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.