Mogoşanu: “Este un lucru important că am păşit cu dreptul”

Mogoşanu: “Este un lucru important că am păşit cu dreptul”

470
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul celor de la Alro, Daniel Mogoşanu, s-a arătat mulţumit în primul rând de rezultat, victoria cu FC Olt fiind una vitală în lupta pentru un loc care să-i permită promovarea chiar din acest sezon.

 

“ De la bun început am vizat cele trei puncte, le-am obţinut, este un lucru important că am păşit cu dreptul. Ne gândim foarte mult la jocul de la Timişoara. În ciuda rezultatului, să ştiţi că FC Olt a dat o replică destul de bună mai ales în prima repriză. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre meciul de la Timişoara, sperăm din tot sufletul să reuşim să aducem puncte. Nu ştiu dacă neapărat mă aşteptam la un rezultat de 3-0 sau 1-0, cel mai important era faptul că aveam nevoie de cele trei puncte, ştiam că nu va fi un joc uşor, ştiţi ce s-a întâmplat în manşa tur. A fost un joc echilibrat în prima repriză, diferenţa s-a făcut în a doua. Este posbil să fi contat absenţele din tabăra lor şi la noi sunt absenţe, Vişa, Vigariu, una peste alta sunt mulţumit de rezultat”, a declarat Mogoşanu la finalul întâlnirii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.