Andrei Leonte riscă să piardă premiul de 200.000 de euro de la...

Andrei Leonte riscă să piardă premiul de 200.000 de euro de la “X Factor”!

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conform unui comunicat emis de Antena 1, Andrei Leonte, castigatorul finalei “X Factor” nu va incasa premiul de 200.000 de euro si nici nu va semna contractul cu o casa de discuri, din cauza unor declaratii facute la inscrierea in concurs, in contradictie cu regulamentul acestui format international.

Antena 1 a dat un comunicat de presa in care releva faptul ca Andrei Leonte, castigatorul “X Factor”, nu va incasa premiul de 200.000 de euro.

Se pare ca artistul, care i-a invins in finala “X factor” pe Alin Vaduva si Iulian Vasile, a mintit intr-o declaratie, data pe propria raspundere, la inscriere.

“Antena 1 anunta telespectatorii si votantii X Factor ca va acorda marele premiu odata cu clarificarea declaratiilor date de Andrei Leonte la inscrierea in concurs, declaratii care s-ar afla in contradictie cu regulile acestui format international”, au comunicat cei de la Antena 1.

“Postul de televiziune isi rezerva dreptul de a verifica aceste circumstante, pentru ca premiul constand in 200.000 de euro si un contract cu o casa de discuri sa fie acordat in comformitate cu regulamentul. Potrivit acestuia, in concurs sunt acceptati doar participantii care nu se afla intr-o relatie contractuala cu vreo casa de discuri, iar declaratia se face pe proprie raspundere”.

“Antena Group doreste sa-si pastreze atitudinea impartiala fata de aceasta situatie si totodata sa asigure publicul telespectator de intreg respectul pentru alegerea facuta si voturile exprimate in timpul concursului “X Factor. In acest sens, Antena Group depune toate eforturile impreuna cu detinatorul de format pentru rezolvarea corecta a acestei situatii, solutie ce va fi comunicata imediat atat concurentului cat si publicului telespectator”.

Andrei Leonte este foarte dezamagit de aceasta veste si asteapta cu sufletul la gura decizia pe care o vor lua organizatorii acestui show. “M-am intalnit joi cu Andrei. L-am intrebat daca si-a incasat premiul si a evitat subiectul. Era foarte suparat si a zis ca vorbim peste cateva zile, cand se va rezolva situatia”, a declarat un fost concurent “X factor”, conform Cancan. Sursa: ADPM.ro

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.