Scandal cu săbii şi topoare într-o comună din Mehedinţi

Scandal cu săbii şi topoare într-o comună din Mehedinţi

384
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Viitorul candidat al PSD la primăria din comuna mehedinţeană Salcia şi fratele său au fost snopiţi în bătaie de cinci bărbaţi, chiar în centrul localităţii. Cei doi au ajuns la spital cu traumatisme, tăieturi şi leziuni multiple. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îi caută acum pe agresori.

Cornel Sava, viitorul candidat al PSD la primăria din Salcia, şi fratele său au fost bătuţi cu bâte, răngi, săbii şi topoare de mai mulţi localnici. Despre motivul atacului, una dintre victime spune “aşa au vrut ei”.

Un alt frate al candidatului la primăria din Salcia a ajuns la locul incidentului după ce totul se terminase şi a chemat ambulanţa. “Fratele mai mic era într-o baltă de sânge. Am aşteptat o oră jumate până să vină salvarea”, spune fratele victimelor.

Victimele au ajuns în stare gravă la spital. “Eu am preluat una din victime, care a fost instabilă din punct de vedere hemodinamic şi în urma tratamentului efectuat în drum spre spital starea s-a mai îmbunătăţit. E vorba de un politraumatism prin agresiune”, a declarat Aurelia Veropaeff, medic SJA Mehedinţi.

Poliţia a construit un cerc de suspecţi şi încearcă să-i identifice pe atacatori, care vor fi acuzaţi de agresiune şi tulburarea liniştii publice.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.