Persoane urmărite internaţional prinse de poliţiştii doljeni

Persoane urmărite internaţional prinse de poliţiştii doljeni

276
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 16 martie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu Serviciul de Investigaţii Criminale Mehedinţi a fost depistată şi prinsă B.ROZALIA, 24 de ani, din Dr. Tr. Severin. Acesta era pusă în urmărire la nivel internaţional, întrucât autorităţile din Franţa au emis mandat european de arestare pentru infracţiunea de trafic de persoane, săvârşită pe teritoriul acestui stat în anul 2008.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia 1 Poliţie Craiova, cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale, au depistat, în municipiul Craiova, pe Ş.VALENTIN, 25 de ani, din localitate.

Şi acesta era pus în urmărire la nivel internaţional, întrucât autorităţile din Portugalia au emis mandat european de arestare pentru infracţiuni de furt, săvârşite împreună cu alţi cetăţeni români pe teritoriul acestui stat în luna februarie 2012.

Cei doi au fost încarceraţi în arestul inspectoratului, urmând ca la perfectarea documentelor să fie extrădaţi către autorităţile solicitante.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.