Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

329
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În acest sfârşit de săptămână în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii de la formaţiunile de poliţie rutieră şi ordine publică au fost constatate 10 fapte de natură penală, pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

  • La data de 16.03.2012, ora 16.00, în Craiova, lucrători din cadrul Serviciului Rutier – BDNE în timp ce se aflau pe strada Iancu Jianu l-au depistat in trafic pe F.EMILIAN, 57 de ani din localitate în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată,
  • Vineri, 16.03.2012, ora 15.30,  lucrători ai Formaţiunii Rutiere Segarcea împreună cu lucrătorii Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea l-au depistat în trafic pe  I.VALENTIN, 20 de ani, din Roseşi, judeţul Călăraşi conducând un autoturism, în comuna Drănic, fără să posede permis de conducere, iar la controlul efectuat acesta a prezentat un permis de conducere fals pe numele său eliberat de statul Italian.
  • În seara zilei de vineri, 16 martie, la ora 19.30, în comuna Dobreşti, lucrători din cadrul Secţiei de Politie Rurală nr. 12 Daneţi l-au depistat în trafic pe B.GEORGICĂ, 29 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulaţie din data de 02.07.2008.
  • În aceeaşi seară, în jurul orei 22.00, în comuna Sadova, lucrătorii formaţiunii poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei oraş Bechet l-au depistat în trafic pe A.BOGDAN, 23 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere  suspendat.
  • În aceeaşi seară, la ora 19.45, lucrători din cadrul  Secţiei 13 de Poliţie Rurală Segarcea  l-au depistat în trafic pe Z.GABRIEL, 23 de ani, din Gîngiova, în timp ce conducea pe DJ 561B,  în comuna Valea Stanciului, o motocicletă fără ca aceasta să fie înmatriculată în circulaţie şi fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
  • În dimineaţa zilei de ieri, la ora 06.30, pe B-dul Racoţeanu din  Filiaşi un echipaj l-a depistat pe C.IONUŢ, 24 de ani, din localitate în timp ce conducea  un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei
  • Aseară, în jurul orei 19.15, pe DJ 561, în comuna Gighera, poliţişti din cadrul Poliţiei  Segarcea aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe O.NICOLAE, 52 de ani, din Craiova conducând un autoturism având o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Segarcea unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
  • În noaptea de 17/18.03.2012, ora 00.15, în or. Filiaşi,o  patrulă de siguranţă publică l-a depistat pe D.ŞTEFAN, 51 de ani, din oraş Rovinari,  judeţul Gorj  în timp ce conducea o autoutilitară având permisul de conducere suspendat.
  • În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.00, lucrători ai Politiei Bechet au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a lovit gardul unei locuinţei de pe strada A.I. Cuza din localitate. Deplasându-se la faţa locului lucrătorii de poliţie au găsit o autoutilitară care lovise gardul unei locuinţe, distrugând pe o portiune de 15 metri, totodată fiind identificat conducătorul autoturismului, C.REMUS, 35 de ani, din comuna Ostroveni.        Întrucât conducătorul auto emana un puternic miros de alcool s-a încercat testarea acestuia dar nu s-a reuşit, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Dăbuleni,unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
  • În jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Secției nr.5 Politie Rurală Pielești în timp ce efectuau serviciul de patrulare l-au depistat pe P.ILIE, din Bulzești, 53 de ani in timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.