Craiovean cercetat pentru comiterea a zece furturi

Craiovean cercetat pentru comiterea a zece furturi

296
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


În noaptea de 17/18.03.2012, în jurul orei 02:15, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către D.OVIDIU, din Craiova, cu privire la faptul că în parcarea blocului J17 din cartierul Rovine, a observat o persoană care avea un comportament suspect, în sensul că a coborât dintr-un autoturism şi după ce a pătruns într-un alt autoturism parcat a demarat în trombă.

În temeiul sesizării s-a luat legătura cu toate patrulele de ordine publică din cadrul secţiei şi cu dispeceratele Poliţiei Municipiului Craiova şi a celorlalte secţii de poliţie,  fiindu-le transmise caracteristicile autoturismului respectiv.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, aflaţi în serviciu, pe str. Alexandru cel Bun, a fost depistat autoturismul menţionat anterior, în care a fost identificat P.IULIAN,  din Craiova, 23 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, în portbagaj, au fost descoperite 10 baterii acumulator, din cercetări rezultând că acestea fuseseră sustrase de către craiovean.

Persoana în cauză, autoturismul şi bunurile găsite au fost preluate de lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Craiova care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului, urmând să fie propusă soluţie legală şi temeinică prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.