Un nou scandal la Biserica “Sfânta Parascheva”: Preotul a întrerupt slujba, după...

Un nou scandal la Biserica “Sfânta Parascheva”: Preotul a întrerupt slujba, după ce penticostalii s-au luat la ceartă cu enoriaşii ortodocşi

496
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Preotul de la Biserica “Sfânta Parascheva” din Craiova nu are linişte. Azi, un nou scandal între un grup de penticostali și enoriașii ortodocși a tulburat slujba oficiată de preot şi acesta s-a văzut nevoit să o întrerupă, mai bine de o oră.

La slujbă au venit aproximativ 100 de persoane, dar când şi-au făcut apariţia penticostalii, enoriaşii au refuzat să mai participe la liturghie.

“Oamenii sunt instigați de anumite persoane care au interese la această biserică. Este un mare păcat, mai ales acum că ne aflăm în postul Paștelui. Am fost nevoit să întrup sfânta slujbă pentru că nu se mai auzea nimic. Misiunea mea este să slujesc la această biserică și așa voi face. Sunt convins că, oamenii vor înțelege și se vor liniști”, a spus preotul Ștefan Nardin, parohul Bisericii “Sfânta Parascheva”, din Craiova.

Enoriașii îl acuză pe actualul preotul că percepe taxe foarte mari pentru un loc de veci.

“Eu nu pot să stau la slujbă lângă pocăiți. De ce îi acceptă într-o biserică ortodoxă? Vă spun eu că, preotul este pe mână cu penticostalii. Au pus monopol pe cimitir iar un loc de veci ajunge la 60 de milioane de lei vechi, după ce vechiul preotul fusese împotriva acestor sume exorbitante”, a spus Marinela, o enoriașă a bisericii.

Enoriașii susțin că nu vor mai participa la slujbe până preotul Ștefan Nardin nu va fi schimbat.

Două echipaje de polițiști de la ordine și siguranță publică și de la proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost chemați pentru a calma spiritele.

 

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.