Victor Ponta: Basescu nu mi-a propus niciodata nimic. Nu am refuzat niciodata...

Victor Ponta: Basescu nu mi-a propus niciodata nimic. Nu am refuzat niciodata nimic

655
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Victor Ponta despre faptul ca Basescu i-a propus sa fie premier: Basescu nu mi-a propus niciodata nimic. Nu am refuzat niciodata nimic
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara intr-o emisiune la Realitatea TV, ca presedintele Basescu „nu i-a propus niciodata nimic si prin urmare „nu avea ce sa refuze”. Totusi, presedintele PSD , intrebat de jurnalistii a precizat ca pe 6 decembrie, la consultarile de la Cotroceni, a fost niste tatonari ironice intre presedintele Traian Basescu si Crin Antonescu si Daniel Constantin pe acest subiect, dar nu a intervenit in discutie.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-01-2007
    Locatie
     George Enescu
    Mesaje
    11

    Asa zicea si vulpea cand nu ajungea la struguri…. Ptiu ! Ce acrii sunt ! …. Eu cred ca Ponta ar trebui sa scape de Antonescu si de gura lui proasta, ca a pierdut cam multe ocazii bunicele spre bune in ultimul an, toate pe gura lui Antonescu. Celor de la PNL le convine aranjamentul, ca prind jumi-juma cu PSD-ul….dar vom vedea, ca eu si multi altii ca mine , care lucram la ”privat”, nu vom vota pe cei care vor mari salariile la bugetari, nu suntem de acord sa primeasca iar sporuri de zambet si sporuri de acomodare din concediu… CLAR ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.