Traian Băsescu: USL nu va reuşi să obţină procentajul care să le...

Traian Băsescu: USL nu va reuşi să obţină procentajul care să le permită să guverneze singuri

713
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele Traian Băsescu este de părere că USL nu va reuşi să obţină la alegerile legislative din această toamnă un procent suficient cât să poată guverna singuri.

”Greu de crezut că va fi (o guvernare USL, după alegerile legislative din acest an – n.r.). Nu mă puneţi să o fac pe analistul, dar pe politicianul. Nu vor face procentajul care să le permită să guverneze singuri. Deci, nu vor face 50%, pe de-o parte, pe de altă parte, trebuie să vedem cum este şi cu partidele. Să spunem, PDL-ul va obţine 20 sau 25 de procente. Din această alianţă USL, care e PNL şi PSD, să vedem câte procente vor avea”, a spus Băsescu, duminică seară, într-un interviu pentru B1 Tv. El a reiterat faptul că, potrivit Constituţiei, preşedintele trebuie să cheme la negocieri pentru Guvern partidele, nu alianţele. “Preşedintele cheamă partidele, nu alianţele. Tocmai ştiindu-se că alianţele se sparg, legiuitorul, Constituţia votată de români, spune clar la articolul 103: “partidele””, a completat Băsescu. AGERPRES

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.