Un alt doljean a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de...

Un alt doljean a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

246
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 18.03.2012, în jurul orei 15.00, în urma măsurilor şi mijloacelor specifice întreprinse de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7  Pleniţa a fost documentată activitatea infracţională a lui M.LUCRETIU, 37 de ani, din comuna Orodel, judeţul Dolj.
Astfel, din cercetări a rezultat faptul că acesta a comis două infracţiuni de violare  de domiciliu şi furt calificat în dauna parţii vătămate L.STANICA, 80 de ani, din aceeaşi localitate, fapte ramase iniţial cu autori necunoscuţi.
În fapt, doljeanul, în cursul anului  2011 a sustras din locuinţa părţii vătămate  bunuri în valoare de 2000 lei, iar în luna ianuarie 2012 împreună cu E.IONEL,  33 de ani, din comuna Orodel,  au sustras materiale de construcţii şi cereale în valoare de 2.500 lei.
           În  baza probatoriului  administrat a fost  confirmată începerea urmăririi penale pentru cele două fapte, M.LUCRETIU fiind reţinut pe bază de ordonanţă  pentru 24 ore şi introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat  Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.