Minori cercetaţi pentru furt calificat

Minori cercetaţi pentru furt calificat

250
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

​ În dimineaţa zilei de ieri, 18 martie a.c., în jurul orei 10:30, lucrători ai Secției 14 de Poliție Rurală Bîrca au fost sesizaţi  de către B.ECATERINA, 75 de ani,  din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 17/18.03.2012, persoane necunoscute, i-au sustras  fier vechi din curtea locuinţei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă totodată fiind demarate cercetările. Astfel, la scurt timp, în urma măsurilor întreprinse au fost identificaţi făptuitorii ca fiind vorba despre D.MĂDĂLIN, 27 de ani, B.M. şi D.D., ambii de 14 ani, toţi din comuna Bîrca.
Din cercetări a rezultat faptul că aceştia au sustras din curtea locuinţei ECATERINEI B. 150 kg, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 lei.
​Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.