Campania pentru eleva bolnavă de leucemie a adunat 7000 de lei

Campania pentru eleva bolnavă de leucemie a adunat 7000 de lei

907
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fundaţia „Cuvântul care zideşte” a strâns suma de 7.000 de lei, în cadrul campaniei „Dar cu drag de mărţişor”, care s-a desfăşurat în perioada 8 februarie – 13 martie, pentru ajutorarea Oanei Neacşu, eleva din Colegiul Naţional „Carol I”, bolnavă de leucemie.

 

Elevii craioveni au donat mărţişoare, au pictat icoane şi vase de lut, pe care le-au donat fundaţiei, iar cu o parte din banii obţinuţi Oana îşi va putea continua tratamentul.

«În cadrul acestei campanii s-au adunat 9.000 de lei, dintre care 7.000 de lei vor fi donaţi pentru eleva Colegiului „Carol I”, diagnosticată cu leucemie. Restul de bani vor fi folosiţi pentru pictarea Secţiei de Chirurgie Pediatrică de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova», a declarat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”.

În acest moment, în contul Oanei, sunt aproximativ 70.000 de euro, în afară de banii strânşi în cadrul campaniei „Dar cu drag de mărţişor”, potrivit familiei sale. „Sunt bani donaţi de persoane fizice, societăţi comerciale. Le mulţumim celor care ne-au fost alături. Chiar dacă este pe patul de spital, Oana le este recunoscătoare”, a declarat Eugenia Neacşu, bunica fetei.

Cei care doresc să o ajute în continuare pe Oana Neacşu  pot face donaţii în contul Fundaţiei „Cuvântul care zideşte” RO74 RNCB 0140 0184 5689 0003.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.