Craiova: Incepand cu data de 21 martie a.c demareaza lucrarile de reabilitare...

Craiova: Incepand cu data de 21 martie a.c demareaza lucrarile de reabilitare si modernizare a strazii Brestei

877
62
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 21.03.2012 demarează lucrările privind „Reabilitarea şi modernizarea străzii Brestei” – componentă din cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de Nord-Vest a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie1.1.

În consecinţă, pentru o perioadă de aproximativ 3 luni de zile circulaţia rutieră pe strada Brestei – sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Râului şi intersecţia cu strada Pelendava se va desfăşura cu unele restricţii şi devieri locale.
În prima etapă lucrările se vor desfăşura sub trafic, afectând în special zonele în care se va supralărgi partea carosabilă.
În etapa a II-a sectorul respectiv de drum va fi închis circulaţiei rutiere, traficul auto şi traseul de autobuze nr. 2 R.A.T. urmând a fi deviate pe relaţia: str. Brestei – str. Pelendava – Calea Severinului – str. Maria Tănase – str. Brestei, sau pe varianta retur.
Rugăm conducătorii auto care tranzitează zona de lucrări să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.
Mulţumim pentru înţelegere!



62 COMENTARII

  1. #61
    Fotograf
    Data de inscriere
     01-12-2008
    Locatie
     S.R.I
    Mesaje
    777
    Citat Mesaj initiat de Tzacanel
    Pe langa brestei au blocat si aproape toate stradutele adiacente. Cand ii intrebi pe reflectorizanti cum ajungi acasa dau din umeri si zic ca nu stiu. Clar e bine ca se face ceva, dar trebuiau sa se gandeasca si ce facem noi cei care locuim in zona. Existam totusi si trebuie sa mergem la servici, scoala gradinita…..

    Stai acasa, ce atat servici, scoala, gradinita !!!
    MAI TAIE DIN ELE DA-LE DRACU !!!

    Logan P88RS - SQ & SPL ( Helix Esprit | SPL Dynamics ) n
  2. #62
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-01-2012
    Mesaje
    3

    azi ca sa ajung acasa ma pusa un mucea sa ocolesc pe capsunilor, ca sa ies in brestei, si … surpriza: la toate stradutele care dau in brestei era pus cate o bucata d-aia de beton ca sa nu se treaca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.