Trei craioveni din Luncă au fost arestaţi astăzi pentru proxenetism

Trei craioveni din Luncă au fost arestaţi astăzi pentru proxenetism

334
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, lucrătorii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au realizat percheziţii în cartierul Faţa Luncii. Aceştia au arestat trei persoane suspecte de proxenitism.

Descinderile au avut loc în cursul acestei zile, în șase case din Fața Luncii, încheindu-se cu arestarea a trei persoane și ridicarea mai multor bunuri din casele suspecților. Cei trei craioveni sunt acuzați că în ultimele luni au făcut trafic cu 15 tinere din Dolj, Gorj și Olt, obligându-le să se prostitueze și opținând din exploatarea lor aproximativ 50.000 euro. Tinerile erau duse în Italia, Germania și Marea Britanie, unde erau obligate să se prostitueze. Din cele șase case percheziționate au fost ridicate carduri și înscrisuri.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    5

    „…sunt acuzați că în ultimele luni au făcut trafic cu 15 tinere din Dolj, Gorj și Olt, obligându-le să se prostitueze și opținând din exploatarea lor aproximativ 50.000 euro” …si politia mafiota romana ce-a pazit? Cum au traficat astia 15 fete? NU VA LASATI PACALITI!!! Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata.Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie.Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete (SRI, SIE), magistratura, Garda Financiara, clasa politica, politie si de diferiti functionari publici.Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota conduse de curve si borfasi (Adreea Marta nu e un caz singular, proxenetismul e fenomen de masa), cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.
    jurnalul.ro/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.htm
    infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.