Gorj: Retinuti pentru vatamare corporala

Gorj: Retinuti pentru vatamare corporala

265
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SUSPECŢI AI INFRACŢIUNII DE VĂTĂMARE CORPORALĂ, REŢINUŢI

În seara zilei de 18 martie, ora 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin plângere de către P.D., de 32 ani, din localitate, cu privire la faptul că în jurul orelor 17:20, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal, condus de soţia sa, a avut un conflict pe str. Trandafirilor cu conducătorul unui autoturism. La un moment dat, din acel autoturism au coborât cei mai mulţi bărbaţi care l-au agresat fizic, leziunile suferite necesitând internarea sa în Spitalul Orăşenesc Tg-Cărbuneşti.

Prin certificatul medico-legal emis de Serviciul de Medicină Legală Gorj, s-a stabilit că pentru leziunile suferite P.D. necesită pentru vindecare 25 – 30 zile de îngrijiri medicale.

Urmare a investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că suspecţi de comiterea agresiunii sunt S.M., de 34 ani, din comuna Scoarţa, D.I., 43 ani, C.I., de 37 ani şi S.G.V., de 39 ani, toţi din municipiul Târgu-Jiu.

Pe numele suspecţilor au fost emise ordonanţe de reţinere pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în data de 20 martie a.c., să fie prezentaţi cu propunerea de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.