Dinel Staicu s-a lansat online

Dinel Staicu s-a lansat online

533
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Revigorat de anularea pedepsei din cazul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor, Dinel Nuţu, ex-Staicu, şi-a deschis propria pagină web, una extrem de sugestivă.

 

Pe prima pagină a site-ului www.dinel-nutu-staicu.ro, cititorii pot găsi informaţii preluate de pe wikipedia despre viaţa, pasiunile şi realizările fostului patron al Universităţii Craiova, în special Muzeul Comunismului de la Scorniceşti şi Palatul Republicii Socialiste de la Podari. Apoi, sub forma a patru capitole extrem de lungi, este prezentată lupta lui Dinel cu justiţia română. Pot fi vizualizate zeci de documente, decizii judecătoreşti, acte economice, care indiscutabil vor trezi interesul utilizatorilor. Şi cam acesta este site-ul. În acest moment, Dinel este în arest preventiv în dosarul prejudicierii Transgaz şi, conform avocatului său, îşi doreşte revocarea mandatului. Următorul termen în dosarul Transgaz este pe 28 martie, la Judecătoria Sectorului 2 București.

 

Sursa: Jurnalul Olteniei



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.