Isu Dolj a intervenit la localizarea şi stingerea a şapte incendii...

Isu Dolj a intervenit la localizarea şi stingerea a şapte incendii de vegetaţie uscată

286
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, a intervenit la localizarea şi stingerea a şapte incendii de vegetaţie uscată, atât in municipiul Craiova, zonele, Lacul Tanchiştilor, Centura de Nord şi Calea Severinului cât şi in localităţile Podari, Balta Verde, Coşoveni şi Mihăiţa.
Cauzele acestor incendii au fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere şi ţigara aruncată la întâmplare, iar suprafaţa incendiată a fost de aproximativ 70 ha vegetaţie uscată.
Pe lângă incendiile de vegetaţie uscată în ziua de 20.03.2012, ora 10.52, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service autoturisme şi motoscutere, în mun. Calafat, str. A.I.Cuza.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu violenţă la anexele service-ului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, cu posibilităţi de propagare la service şi un magazin de piese din apropiere.
Din cauza unui întrerupător electric defect au ars o anexă din lemn (aprox. 30 mp), o uşă termopan, două geamuri termopan, cinci motoscutere, şase subansamble motoscuter, diverse piese de schimb motoscuter, zece anvelope motoscuter şi cincisprezece anvelope autoturism.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.