Accident în Giurgița provocat de un craiovean cu alcoolemie de 2,01 mg/l

Accident în Giurgița provocat de un craiovean cu alcoolemie de 2,01 mg/l

380
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul după-amiezei de ieri,  polițiștii din Segarcea au fost sesizați că în comuna Giurgița s-a produs un accident. Un craiovean de 27 de ani conducea autoturismul în stare de ebrietate și a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Iulian B., se afla ieri în jurul orei 17.50 în comuna Giurgița la volanul autoturismului său, când a pierdut controlul într-o curbă și s-a răsturnat. Localnicii au sunat imediat la 112 și craioveanul a fost transportat la UPU Craiova. Aici a fost testat cu etilotestul care a indicat o valoare de 2.01 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie. Deoarece nu avea leziuni externe grace, Iulian B. a refuzat investigațiile medicale. Imediat de la începerea cercetărilor s-a contstat că tânărul craiovean avea permisul de conducere suspendat de ceva timp, pentru infracțiunila regimul circulației. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-R.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-11-2011
    Mesaje
    41

    Inconstienta curata.!!

    Oamenii sunt doar..........trestii ganditoare

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.