A cerut 3400 de euro pentru a angaja un tânăr la puşcărie,...

A cerut 3400 de euro pentru a angaja un tânăr la puşcărie, dar a fost condamnată la trei ani cu suspendare

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tribunalul Dolj a condamnat-o pe Angela Mariana Creţu, agent şef adjunct în cadrul Penitenciarului de Minori şi Tineri din Craiova, la trei ani de închisoare cu suspendare. Femeia este acuzată de trafic de infulenţă. 

 

Angela Mariana Creţu i-a cerut lui Victor Pena în anul 2009 suma de 3400 de euro pentru a-i angaja fiul la Penitenciarul de Minori şi Tineri din Craiova. Tânărul s-a înscris la examen, însă surpiză nu l-a promovat. Victor Pena i-a cerut femeii banii înapoi, însă aceasta i-a spus că nu îi mai are.

Craioveanul a mers atunci la Direcţia Generală Anticorupţie şi a spus totul. Angela Mariana Creţu a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă, iar pe data de 19 martie a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia dată nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Angela Mariana Creţu, agent şef adjunct în cadrul Penitenciarului de Minori şi Tineri din Craiova, este pusă la dispoziţie. Femeia nu poate fi concediată până nu are o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.