Simfoniile politicii de pe Jiu

Simfoniile politicii de pe Jiu

409
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Le aud în fiece clipă a zilei…

Mă agasează niște piese ale unor regi. Da. Piesele regilor Elvis Presley și Michael Jackson. Cred că primul rege a compus special pentru USL Suspicios Minds și You don’t have to say you love me, iar cel de-al doilea pentru PDL, monumentala melodie Who is it. Dacă pe primele le asociez cu ceea ce se întâmplă în USL, piesa lui Michael Jackson, clar, este dedicată maestrului de ceremonii al PDL, Radu Berceanu.

În orasul de pe Jiu, pentru Consiliul Județean și pentru Primăria Municipiului, reședință de județ, usl-iștii ne-au dat numele candidaților, oameni cu greutate în partid, cu notorietate și carismă, însă starea care le guverneză campania și mișcarile politice poartă un nume: Suspiciunea. Evident, își vor spune reciproc: You don’t have to say you love me, just be close at hand… belive me, belive me!

Revenind la Who is it a lui Michael Jackson, care fie-i țărâna ușoara și cântecele grele, să rămână peste veacuri, mă tot întreb cine vor fi oficialii PDL-ului, adevărat aruncați în luptă. În ciuda normalitatii aparente din PDL Dolj, sursele îmi tot spun să aștept iepurașii albi pe care, la momentul potrivit îi va scoate cineva din marele-i joben. Aștept, eu nu mă grăbesc. Dar timpul trece în detrimentul lor, iar specialiștii lor, sociologii și comunicatorii, ar trebui să le spuna că vremea e deja trecută pentru a mai scoate iepurașii și a ieși demni din luptă. O campanie care să se termine onorabil pentru domniile lor nu se face în 2 luni, e aproape imposibilă.

Mda… aceasta a fost partea întâi a simfoniilor, voi reveni cu partea a doua… în curând… vineri, probabil cu Salam și Floarea Calotă. Ghiciti?

 

Sursa:  olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.