Dolj: Infracţiuni circulaţie

Dolj: Infracţiuni circulaţie

292
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 21.03.2012, ora 1840, în municipiul Calafat, poliţişti din cadrul Formaţiunii Poliţie Rutieră Calafat l-au depistat în trafic pe P.IONEL, 34 de ani, din localitate, în timp conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
P.IONEL a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Politie Breasta si şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare l-au depistat in trafic pe M.ION, 41 de ani, din comuna Breasta în timp ce conducea un tractor neînmatriculat sau înregistrat.
Şi în această cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

În noaptea de 21/22.03.2012, în jurul orei 03.00, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Coşoveni l-au depistat în trafic, pe DJ 652, pe N.NICUŞOR, 24 de ani, din comuna Coşoveni în timp ce conducea o autoutilitară fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.