Pompierii din cadrul Gărzii Balş au intervenit pentru stingerea unui incendiu de...

Pompierii din cadrul Gărzii Balş au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit la un teren viran

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Distruse de flăcări”

Pompierii din cadrul Gărzii Balş au intervenit ieri, 21 martie, la ora 20.27, în comuna Voineasa, sat Rusăneşti, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit la un teren viran.
La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, militarii găsind în flăcări aproximativ zece hectare de vegetaţie uscată. Din cauza zonei greu accesibile, pompierii au intervenit cu lopeţi, mături şi alte mijloace aflate în dotarea autospecialei, reuşind să stingă focul după mai bine de două ore de acţiune continuă. Au ars în urma incendiului zece hectare de vegetaţie uscată. În ultimele trei zile, pe teritoriul judeţului Olt au ars aproximativ 60 de hectare de vegetaţie uscată, în urma celor 21 de intervenţii ale pompierilor olteni.
Apoi, în această dimineaţă, la ora 05.40, o autospecială din cadrul Staţiei Scorniceşti a intervenit în oraşul Potcoava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ilariu M. În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, incendiul se manifesta la un dormitor al casei bărbatului, cu posibilitate de extindere la întreaga locuinţă. Cu toate eforturile militarilor care au acţionat aproximativ o oră pentru izolarea şi lichidarea incendiului, au ars bunurile dintr-o cameră de locuit (un pat, un fotoliu, un birou, documentele unei societăţi comerciale aparţinând proprietarului casei) şi au fost deteriorate trei uşi de aluminiu, două ferestre şi pereţii camerei. Valoarea estimată a bunurilor distruse este 10.000 lei. Cauza probabilă a incendiului este un reşou amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.