Incepand cu data de luni 26 martie 2012 circulatia rutiera in zona...

Incepand cu data de luni 26 martie 2012 circulatia rutiera in zona Brestei va suferi restrictii temporare datorita lucrarilor de reabilitare a strazii

248
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe data de 21 martie 2012 a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor privind „Reabilitarea şi modernizarea străzii Brestei” – componentă din cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de Nord-Vest a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie1.1

​În consecinţă s-a dispus închiderea circulaţiei rutiere pe str. Brestei, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Râului şi intersecţia cu str. Pelendava, pe o perioadă de trei luni, începând cu data de 26.03.2012.

​Tot cu începere de luni 26 martie 2012 traseul 2b R.A.T. va fi deviat atât pe tur cât şi pe retur, până la terminarea lucrărilor de reabilitare, pe ruta: Str. Pelendava – Calea Severinului – str. Maria Tănase – str. Brestei.
Staţiile: “ Şcoala Nr. 16”, “Biserica ” şi “Râului” se suspendă.

​Rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.
Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-03-2011
    Mesaje
    17

    nasol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.