Primarul de la Malu Mare, DNA-ul și Camera de Conturi Dolj

Primarul de la Malu Mare, DNA-ul și Camera de Conturi Dolj

1.275
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Primarul de la Malu Mare, DNA-ul și Camera de Conturi Dolj
23 martie 2012 ora 7:53
Autor Miron Simion
În urmă cu aproximativ o lună și jumătate scriam despre un primar dintr-o localitate de pe lângă Craiova care truca o licitație în timp ce Camera de Conturi Dolj era într-o cameră și făcea un control, iar DNA – Serviciul Teritorial Craiova era într-o altă cameră, verificând documentele unor afaceri ilegale.

Alexandru Dicu
Surse apropiate primăriei, au declarat că primarul a riscat pentru că își luase comisionul cu mult înainte să țină licitația. Primarul are deja două dosare în lucru la DNA – Serviciul Teritorial Craiova.

Este vorba de primarul comunei Malu Mare, Alexandru Dicu. Rămâne de văzut dacă va ajunge la alegerile locale, ținând cont că este susținut de PSD. De la PNL au fost deja luați doi primari și plimbați pe la DNA – Serviciul Teritorial Craiova, vezi cazul lui Valentin Mitrică de la Giurgița, și cel de la Cârna al lui Cornel Andrei.

Probabil în perioada următoare vor urma și primari PSD. Rămâne de văzut dacă ghinionul va pica pe Alexandru Dicu.

Deocamdată s-a dat drumul la declararea unora de la PSD ca fiind incompatibili. Cel mai recent caz este cel al primarului de la Terpezița, Constantin Popa.

 

Sursa: ponturidespre.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-02-2006
    Mesaje
    26

    Vin alegerile, face un gratar si ia ochii la fraieresteni. Bine ar fi sa scape lumea de lichele ca ciobanul asta. Un tractorist de meserie.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-07-2011
    Mesaje
    50

    primarul de la malu mare este cel mai nenorocit om,ignora legea cum vrea el

    SA DEA DOMNUL SA AUD CA ESTE ARESTAT,,,,,,,,,,PFFFF CE M-AS BUCURA,,O SAPTAMANA ASI STA NUMAI BEAT

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.