40 de asistenţi sociali din Dolj s-au reunit pentru „Zilele asistenţei sociale”

40 de asistenţi sociali din Dolj s-au reunit pentru „Zilele asistenţei sociale”

763
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de zi „Mitropolitul Firmilian” sărbătoreşte în perioada 22 – 26 martie „Zilele asistenţei sociale”, iar astăzi a reunit 40 de asistenţi sociali din judeţul Dolj în Sala de Conferinţe pentru a dezbate o temă.

Dezbaterea s-a bazat pe tema „Asistenţa socială contează” și a fost organizată de către sucursala Dolj a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali (CNAS) din România, în parteneriat cu Secţia de Asistenţă Socială a Facultăţii de Teologie din Craiova şi Asociaţia Vasiliada.

„În luna martie a fiecărui an, CNAS sărbătoreşte Zilele Asistenţei Sociale, moment de reflecţie, de analiză, de promovare a profesiei la nivel naţional.Tema aleasă în acest an are ca scop de a informa organizaţiile şi publicul larg despre profesia de asistent social, de a promova şi a arăta contribuţia asistenţei sociale în cadrul societăţii” a afirmat lector universitar doctor Emilia Sorescu, preşedintele CNAS Dolj.

La întâlnire, asistenții sociali și-au prezentat bucuriile și realizările pe care le-au obținut practicând această meserie.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.