DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

404
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, la ora 10:30, lucrători din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate  l-au depistat pe D.ŞTEFAN,  39 de ani, din oraşul Vînju Mare, jud. Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală  în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 Rep.

 

 

Aseară, în jurul orei 23.00, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au oprit pentru control, pe bulevardul Racoţeanu din localitate, o autoutilitară condusă de R.MARIAN, 43 de ani, din  Motru, jud. Gorj, care efectua transport rutier de mărfuri ( material lemnos), fără a deţine licenţă de transport.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale pentru transport ilegal de mărfuri.

 

 

Ieri, 22.03.2012, în jurul orei 17.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe D.FLORIAN, 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe str. Bujorului, având permisul de conducere reținut din data de 25.02.2012.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările conform prevederilor OUG 195/2002 .

 

 

Un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti şi jandarmi ai GJMb Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare l-a depistat în trafic, pe DJ 606, pe B.CONSTANTIN, 34 de ani, din comuna Predeşti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Şi în acest caz pe numele doljeanului poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

Poliţişti ai Secţiei 2 Craiova şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova aflaţi în serviciul de patrulare l-au depistat, pe str. Râului, pe S.GEORGE, 40 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 11.11.2011.

Cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,06 mg./l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate s-a stabilit că şoferul avea permisul de conducere reţinut de IPJ Caraş Severin din data de 24.06.2011.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.