Traian Băsescu știe unde se ascunde Boldea și se va implica în...

Traian Băsescu știe unde se ascunde Boldea și se va implica în aducerea lui

484
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele a anunțat astăzi la bilanțul SRI pe anul trecut că Mihal Boldea se află în Kenya și că se va implica personal în aducerea lui înapoi în țară.

Traian Băsescu a declarat astăzi, pentru Mediafax, că se va implica și în acest caz: “Mă voi implica şi în acest caz de readucere a lui înapoi. Ştim unde este, facem toate eforturile politice. Acum e în Kenya, nu ştim unde va fi diseară. Încă de aseară statul român a declanşat toate procedurile pentru ca Boldea să revină în ţară. Nu ştiu cât de repede, cât va dura, dar vă asigur că îl vom găsi şi în gaură de şarpe până la urmă. Va trebui, aşa cum a fost şi cu alţii. Nu suntem în Schengen, dar este clar că trebuie să ne adaptăm legislaţia cu privire la reţinerea potenţialilor infractori la această realitate. Am văzut aprecierile din presă cu privire la cazul Boldea. Sigur că imediat ce am aflat am dorit şi eu să ştiu cum a fost posibil, pentru că tot mandatul meu am tot alergat după de-ăştia să-i aducem înapoi – Naor, Popa, Necolaiciuc şi alţii – şi încercăm şi cu Omar Hayssam. Acum s-a mărit lista dintr-odată, trebuie să vă spun că readucerile astea implică foarte mult efort politic, nu numai poliţienesc. Câteva intervenţii a trebuit să fac la preşedintele Indoneziei, scrisori personale, convorbiri telefonice, la preşedintele Ciprului pentru Comisia rogatorie legată de Petromservice.”

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.