Bercea Mondial s-a dus înarmat cu un topor şi cu un cuţit...

Bercea Mondial s-a dus înarmat cu un topor şi cu un cuţit în localul din Drăgăneşti-Olt

347
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anghel Sandu a intrat cu un toporul în localul din Drăgăneşi-Olt. Clienţii de frică au fugit imediat, iar unii au încercat să se arunce pe geam. Bercea Mondial este cel care şi-a înjunghiat nepotul scrie în motivarea magistraţilor Tribunalului Olt.

Bercea Mondial a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor, iar fiul acestuia la şapte ani pentru complicitate. Soţia lui Anghel Sandu a primit trei ani cu suspendare pentru mărturie mincinoasă.

Magistraţii au stabilit că Bercea a venit înarmat cu un topor şi cu un cuţit. A spart cu toporul uşa de acces din clădire, a urcat pe scări, acolo unde era nepotul lui, iar pe un ton ameninţător i-a zis „Ia zi Mercedes“. Victima s-a speriat şi a încercat să fugă, dar nu a fost lăsată să părăsească localul de către fiul lui Anghel Sandu.

L-a înjunghiat, după care l-a abandonat

Bercea Mondial a fost cel care şi-a înjunghiat nepotul, după care l-a îmbrîncit pe scări. În momentul în care şi-a dat seama că victima pierde sânge a abandonat-o în faţa localului.

Martorii au declarat iniţial că Bercea l-a înjunghiat pe Mercedes, însă la scurt timp toţi şi-au schimbat declaraţiile.

Avocaţii lui Anghel Sandu au făcut deja aple împotriva sentinţei date de către Tribunalul Olt.    

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.