Beizadeaua şefului de Frontieră a cheltuit banii furaţi din conturile străinilor. Acum...

Beizadeaua şefului de Frontieră a cheltuit banii furaţi din conturile străinilor. Acum nu are cu ce să îşi plătească avocatul

352
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fiul şefului de Frontieră nu mai are bani să îşi plătească avocatul, deşi alături de amici lui a furat din conturile unor străini aproximativ un milion de euro. Romeo Berceanu este acuzat de fraudă informatică şi a fost arestat anul trecut în luna martie.

Beizadeaua şefului de Frontieră susţine că este nevinovat, deşi în urma percheziţilor care au avut loc la membrii grupului infracţional, procurorii DIICT Craiova au ridicat mai multe probe „Aparatura de skimming confiscată în urma percheziţiei urma să fie expediată printr-un colet, prin disimularea acesteia în dispozitive receiver tip Digi TV”, a precizat Adrian Glugă, procurorul-şef în cadrul DIICOT Craiova.

Dosarul în care Romeo Berceanu este acuzat de fraudă informatică se află pe rol la Tribunalul Dolj. Prietenii din anturajul tânărului susţin că avocatul acestuia nu s-a mai prezentat la proces dintr-un singur motiv: nu şi-a primit onorariul.

Magistraţii Tribunalului Dolj au stabilit pentru data de patru aprile un nou termen în procesul în care fiul şefului de Frontieră este acuzat de fraudă informatică.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.