Conferinta de presa Antonie Solomon

Conferinta de presa Antonie Solomon

396
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astazi incepand cu ora 13:00 Antonie Solomon sustine o conferinta de presa la sediul UNPR din Craiova.
La conferinta sunt prezenti Gheorghe Bica, Cristian Diaconescu si Antonie Solomon.

Pe 5 mai o să mă lansez oficial în bătălia pentru câştigarea scaunului de primar al Craiovei, că voi face o campanie elegantă. Este a patra campanie pe care o susţin, sper să fie câştigătoare ca şi celelalte două şi să continuăm proiectele pe care mi le-am propus pentru că municipiul Craiova merită să devină un oraş european. Şi a propos de oraş european, mă bucur că domnul ministru Diaconescu (n.r. – Cristian Diaconescu, ministru de Externe) a dat dovadă de extrem de multă diplomaţie şi sunt convins că, în toamna acestui an vom păşi în spaţiul Schengen, încă un succes al partidului nostru”, a afirmat Antonie Solomon.

A Solomon: Nu ma intereseaza golaverajul, vreau sa castig la un vot diferenta.

„Mai avem încă o lună şi jumătate până la campania electorală, dar campania mea va fi una câştigătoare. Noi nu ne uităm în curtea celor care îşi doresc fotoliul de primar, ci doar în curtea noastră. Vreau să am cu un vot mai mult decât adversarul meu de pe locul al doilea„, a mai spus Solomon.

Ministrul de externe a refuzat sa discute despre cazul Boldea in cadrul conferintei.

icepreşedintele UNPR, Gheorghe Bică, a declarat astăzi, în contextul stabilirii candidaturilor pentru autorităţile publice locale, că formaţiunea de la Dolj poartă discuţii pentru susţinerea unui candidat comun. Asta în condiţiile în care UNPR nu are un candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, iar primarul Craiovei, Antonie Solomon, preşedinte UNPR Dolj, a spus, cu câteva zile în urmă, că va susţine candidatul PDL la acest mandat. Întrebat dacă UNPR vizează şi PDL în aceste negocieri, Gheorghe Bică a declarat: “Avem permanent discuţii cu PDL Dolj”. Menţionăm că, duminică, PDL Doj îşi va stabili candidatul pentru CJ Dolj, urmând ca, săptămâna viitoare, UNPR să decidă dacă va susţine acest candidat.
Diaconescu: UNPR negociază la nivel central şi local posibile alianţe pentru alegerile locale


„Nu există un răspuns categoric în acest moment într-un sens sau altul. Noi am lăsat libertatea totală organizaţiilor pentru a se poziţiona şi ţinem foarte mult seama de evaluările dânşilor, dar până nu parcurgem întregul proces de dialog la nivel regional. Sunt situaţii în care poziţiile sunt destul de greu de armonizat, dar există voinţă politică la nivel central pentru o colaborare cât se poate de adecvată, dar fără a afecta nici mesajul sau identitatea unuia sau altuia dintre partide. Eu cred în sensul colaborării la nivel naţional, dar este posibil să existe şi excepţie, însă nu este nimic anormal în politica ce este cât se poate de dinamică„, a declarat Diaconescu.

Noi ne-am propus pentru alegerile locale un scor de cel puţin zece la sută, noi sperăm ca în regiunea Oltenia, unde UNPR are foarte mulţi militanţi, să obţină un scor peste media din ţară şi suntem convinşi şi încrezători că putem să realizăm acest lucru„, afirma vicepreşedintele UNPR Gheorghe Bică.

La întâlnirea UNPR de la Craiova au participat 56 de primari din Oltenia, din judeţul Dolj fiind prezenţi 12.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-09-2009
    Mesaje
    5

    sa faca primarul tot posibilul sa puna leagane ptr copii in tot orasul intre blocuri unde este mai ferit in toate cartierele si leagane solide sa tina nu porcarii sa puna pomii in tot orasul sa fac umbra nu cioturi din alea pe care le-au taiat nici oxigen nu avem doar praf in craiova sa umble politia pe strazi noaptea dar politisti de varsta 40ani nu pustanii nu femeii barbatii domina femeia sa se faca armata sa stea jandarm si politist sa fie uniforme la elevii din craiova ca de aia se fac violuri cum era pe timpuri e prea multa libertate in orasul nostru sa se dea amenzi daca esti prea dezbracat pe strada daca fumezi daca bei daca te bati daca injuri daca jignesti daca claxonezi pustoaice sa fie restictiv domnul solomon va rog cititi asta sa fie locuri de munca ptr toata lumea sa nu se mai ia in considerarea studiile nu conteaza asta ca oricum se dau banii ptr o diploma conteaza cum vb cum te porti nu facultatea acum dai 1000 de euro si faci carte si?ce fac cu ea ca nu stiu sa vb sa ma port ne trebuie sa domine meseria in tara noastra nu scoala nu facem nimic cu ea hai totii sa punem curu pe scaun si ne cade din cer fructe,legume,grau ,porum,lumina ,apa,pamant etc ce bine o duceam in 1990 cand nu erau copii obraznici si despuiati ca acum sa umble pe strada toti drogatii sa numai ai curaj sa iesi la ora 22 din casa sa se inchida magazinele si discoteciile la ora 00 sa fie liniste pe strazi sa numai poluati orasul cu masiniile de la bulgarii.RESPECTA-TE CA SA FII RESPECTAT RESPECTA TARA PRESEDINTELE SI PRIMARUL ORASULUI!SPER SA LUATI IN CALCUL CE AM SPUS SA NE UNIM OPINIILE CA SA IASA CEVA NUMAI BINE OLTENII!!!…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.