A început lupta electorală pentru primăria Craiova și pe online

A început lupta electorală pentru primăria Craiova și pe online

372
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova Forum, un site de altfel cu destul de mulţi vizitatori, dacă nu chiar cei mai mulţi din zona Doljului, a făcut un sondaj cu canddaţii la Primăria Craiova. În acest sondaj Antonie Solomon a obțiunut 60% din voturi, Olguța Vasilescu 20 % din voturi, Dincă Mărinică 6,67 %, Gheorghe Duduială sub 2 %, iar 8,80% au ales vot alb.

Unele site-uri online au comentat aceste rezultate, fapt care se pare că a deranjat-o pe Olguţa Vasilescu, care a ironizat într-o postare pe Facebook acest sondaj.

“Am aflat de unde crede Solomon că are 60 la sută. S-a făcut sondaj online pe un site Craiova Forum. Am găsit și eu un site, Radical de Dolj, unde am 69 la sută și el 18. Dăm o știre și cu asta?”, scrie Olguţa Vasilescu.

Este adevărat, pe site-ul indicat Olguţa Vasilescu are 60%, Antonie Solomon 18%, iar Mărinică Dincă 10%.

Dincolo de răspunsul ironic al Olguţei Vasilescu, la acest sondaj şi de faptul că a început lupta electorală pentru Primăria Craiova şi pe online, rămâne realitatea concretă pe care candidatul USL nu o poate nega: USL Dolj nu a ieşit pe piaţă cu nici un sondaj pe Craiova pe care să îl facă public.

Presa şi craiovenii ştiu doar ce li se spune, şi anume chestiuni de genul: “nu stă Solomon aşa de bine în sondaje” sau “Solomon stă bine în sondajele lui”.

Dacă votul pe online nu este satisfăcător, aşteptăm ultimul sondaj de opinie comandat de Olguţa Vasilescu. În felul acesta vom vedea cum stă exact treaba.

Antonie Solomon cum prinde ocazia, şi stă bine într-un sondaj, chiar dacă nu e comandat de el, îl face public pe toate canalele media.

Aşteptăm această deschidere şi din partea Olguţei Vasilescu.

Sursa: http://ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-09-2009
    Mesaje
    4

    sa faca primarul tot posibilul sa puna leagane ptr copii in tot orasul intre blocuri unde este mai ferit in toate cartierele si leagane solide sa tina nu porcarii sa puna pomii in tot orasul sa fac umbra nu cioturi din alea pe care le-au taiat nici oxigen nu avem doar praf in craiova sa umble politia pe strazi noaptea dar politisti de varsta 40ani nu pustanii nu femeii barbatii domina femeia sa se faca armata sa stea jandarm si politist sa fie uniforme la elevii din craiova ca de aia se fac violuri cum era pe timpuri e prea multa libertate in orasul nostru sa se dea amenzi daca esti prea dezbracat pe strada daca fumezi daca bei daca te bati daca injuri daca jignesti daca claxonezi pustoaice sa fie restictiv domnul solomon va rog cititi asta sa fie locuri de munca ptr toata lumea sa nu se mai ia in considerarea studiile nu conteaza asta ca oricum se dau banii ptr o diploma conteaza cum vb cum te porti nu facultatea acum dai 1000 de euro si faci carte si?ce fac cu ea ca nu stiu sa vb sa ma port ne trebuie sa domine meseria in tara noastra nu scoala nu facem nimic cu ea hai totii sa punem curu pe scaun si ne cade din cer fructe,legume,grau ,porum,lumina ,apa,pamant etc ce bine o duceam in 1990 cand nu erau copii obraznici si despuiati ca acum sa umble pe strada toti drogatii sa numai ai curaj sa iesi la ora 22 din casa sa se inchida magazinele si discoteciile la ora 00 sa fie liniste pe strazi sa numai poluati orasul cu masiniile de la bulgarii.RESPECTA-TE CA SA FII RESPECTAT RESPECTA TARA PRESEDINTELE SI PRIMARUL ORASULUI!SPER SA LUATI IN CALCUL CE AM SPUS SA NE UNIM OPINIILE CA SA IASA CEVA NUMAI BINE OLTENII!!!…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.